Door diverse afspraken deze week, heb ik van de week weinig tijd om nieuwe recepten uit te proberen. Daarom plaats ik een recept uit 2009. Dit is een recept wat ik zelf eens in elkaar heb geflanst.
Visschotel uit de oven is erg smakelijk en opzicht ook niet moeilijk om te maken. Heerlijk met rijst, pasta of met aardappelen.
voor 4 personen
Ingrediënten:
Pangiusfilet
tomaten, in stukjes gesneden
Champignons, in plakjes gesneden
ui, gesneden in grove stukken
olie
rijst of macaroni of aardappelen
kruidenmix: zout, peper, tijm, rozemarijn en pikante paprikapoeder
Voorbereiden: 10-15 minuten
Bereiden: 60 minuten
Oven voorverwarmen op: 180 graden (heteluchtoven)
Bereiden:
Snijd de ui, champignons en de tomaten.
Giet wat olie in de ovenschaal. Strooi wat kruiden op bodem.
Doe eerst een laagje uien in de ovenschaal. Leg dan de vis op de uien en bestrooi het met de kruidenmix.
Giet er een beetje olie over. Leg vervolgens de resterende uien, champignons en alle tomaten over de vis heen.
Giet er weer een beetje olie overheen en vervolgens een beetje zout, tijm, rozemarijn, peper en de pikante paprikapoeder.
Zet de ovenschaal in de voorverwarmde oven en laat het een uurtje in de oven staan.
Kook ondertussen de rijst/macaroniaardappelen.
Het resultaat is te zien op foto nummer 2.
Bron: eigen recept – ©️ www.glutenvrijkookhoekje.nl
Bedankt voor de lekkere recepten. ik zal er zeker een paar uitproberen. Grts!