Voor een recept (wat ik nog moet maken) had ik viskruiden nodig, daarom maar zelf een mengsel gemaakt. Dat is dit geworden.
Ik heb hem licht pittig gemaakt, zout moet je zelf bijvoegen. Dat voeg ik nooit toe bij kruidenmixen. Ik ben van mening dat je dat altijd per recept gewoon zelf zout moet toevoegen.
voor ongeveer 16 gram
Ingrediënten:
2 eetlepels gedroogde peterselie
½ theelepel zwarte peper
¼ theelepel knoflookpoeder
⅛ theelepel cayennepeper
1 eetlepel zoete paprikapoeder
¼ theelepel gemalen nootmuskaat
½ theelepel selderijzaad
1 eetlepels gedroogde dillekruid
Voorbereidingstijd: 10 minuten
Bereidingstijd: 1 minuten
Verder nog nodig: kruidenpotje met deksel, etiket of sticker
Bereiding:
Doe alle kruiden in het kruidenpotje en draai deze dicht en schud de kruiden goed door elkaar.
Plak er een etiket met naam op het potje en klaar ben je.
Bron: eigen recept – © www.glutenvrijkookhoekje.nl