Zoek je een heerlijke steakkruidenmix voorop de barbecue, dan is dit een aanrader. Het is een licht pittige kruidenmix.
Naar wat ik begrepen heb is dit dé steakkruidenmix uit Montreal is en wat ze in Canada gebruiken. Althans dat heb ik op internet gelezen.
Of dat ook zo is laat ik gewoon in het midden.
Feit is wel dat dit een heerlijke kruidenmix is.
De steakkruidenmix is glutenvrij, graanvrij, eivrij, lactosevrij, notenvrij en is geschikt voor vegetariërs en veganisten.
voor ongeveer 31 gram
Ingrediënten:
3 theelepels uienpoeder
3 eetlepels gemalen zwarte peper
½ theelepel knoflookpoeder
2 theelepels gerookte paprikapoeder
1 theelepel chilivlokken
1 theelepel gemalen gele mosterdzaad
2 theelepels gemalen korianderzaad
3 theelepels dillezaad
Voorbereidingstijd: minuten
Bereidingstijd: minuten
Verder nog nodig:
Oven voorverwarmen op:
Bereiding:
Doe alle ingrediënten in het kruidenpot en sluit deze af met de deksel en schut alles goed doorelkaar.
Plak er een etiket op en klaar ben je.
Bron: aangepast recept – © www.glutenvrijkookhoekje.nl