Salsa arriera

Dit is een behoorlijke pittige salsa, maar bij vis en vleesgerechten een overheerlijke toevoeging. Wil je het minder pittig maken, gebruik dat gewoon een rode chilipeper.

voor 4-6 personen

Ingrediënten:
1 kleine ui, fijngesnipperd
100 ml vers uitgeperste limoensap (zijn ongeveer 2 limoenen)
3 groene chilipepers, ontzaad en fijngehakt
1 theelepel gedroogde oregano
zout naar smaak
versgemalen zwarte peper

Voorbereidingstijd: 5-8 minuten
Bereidingstijd: 3 minuten
Verder nog nodig: een afsluitbaar schaaltje

Bereiding:
Snipper de ui en de groene peper fijn.
Doe ze in een schaaltje en roer alles goed door elkaar samen met de limoensap.
Voeg er de oregano, zout en peper toe en roer alles goed door elkaar.
Zet het afgedekt in de koelkast neer.
Heerlijk bij vis- en vleesgerechten of als extra pittig toefje bij een salade.
Bron: aangepast recept

Print Friendly, PDF & Email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.