Rotisserie kruidenmix

Rotisserie kruidenmix is een pittige kruidenmix. Je gebruikt dit bij vlees, vis en groentegerechten.
Dit is mijn mengsel, mocht je er bij wijze van spreken meer knoflookpoeder of andere kruiden er in willen gebruiken, gewoon doen.
Dat is het leuke van een eigen kruidenmix of mengsel te maken.

voor ongeveer 39 gram

Ingrediënten:
2 eetlepels gerookte paprika
3 theelepels gemalen uienpoeder
½ theelepel gemalen knoflookpoeder
3 eetlepels gedroogde tijm
1½ theelepels zwarte peper
3 theelepels witte peper
1½ theelepels cayenne peper
1 eetlepel bonenkruid

Voorbereidingstijd: 5 minuten
Bereidingstijd: 1 minuten
Verder nog nodig: kruidenpot met deksel

Bereiding:
Doe alle ingrediënten in het kruidenpot en sluit deze af met de deksel en schut alles goed doorelkaar.
Plak er een etiket op en klaar ben je.
Bron: eigen recept – © www.glutenvrijkookhoekje.nl

Print Friendly, PDF & Email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.