Roodbaarsfilet met pesto

Een apart gerecht, maar de combinatie pesto en vis is erg lekker. Als je dit met rijst of pasta en groenten serveert, dan heb je een complete en gezonde maaltijd op tafel.

voor 2 personen

Ingrediënten:
2 roodbaarsfilet, 150-200 gram per stuk
1 eetlepel rode balsamicoazijn
2 eetlepel pesto
2 eetlepels olie of boter
versgemalen zwarte peper
zout naar smaak

Voorbereidingstijd: 5 minuten
Bereidingstijd: 10 minuten
Verder nog nodig: koekenpan, keukenpapier

Bereiding:
Spoel de filets af onder een koude kraan en dep ze schoon met keukenpapier.
Doe wat boter of olie in de koekenpan en strooi er zout en peper over.
Leg de filets in de koekenpan en smeer de bovenkant in met pesto.
Bak de filets aan elke kant voor ongeveer 5-8 minuten gaar.
Zet hem dan nog even voor 3-5 minuten onder de gril.
Serveer de filets met een salade en wat rijst of aardappelen.
Bron: eigen recept

Print Friendly, PDF & Email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.