Alle kruidenmixen zijn gemaakt zonder zout. Dit heb ik bewust gedaan, zodat je bij een recept zelf zout of natriumarm zout naar smaak kunt toevoegen.
Adobo kruidenmix
Afrikaanse Tsire kruidenmix
Baharat kruidenmix
Bobotie kruidenmix
Cajun kruidenmix
Caribische kruidenmix
Chaikruidenmix
Chermoula
Chinese vijfkruidenmix
Curry voor kippenvlees en/of kalkoenvlees
Creoolse kruidenmix
Fajita kruidenmix
Gai Yang marinade
Griekse kruidenmix
Groene currypasta
Gyros kruidenmix
Garam masala Harissa
Garam masala
Gemberpasta
Gomasio
Huiselijke currypasta
Inmaakkruiden
Italiaanse kruidenmix
Japanse 7-kruidenmix (Shichimi Togarashi)
Kerrie Djawa kerriemix
Kibbeling kruidenmix
Knoflookpasta
Koekkruidenmix
Kruidenmix voor bami en nasi
Laksapasta
Lebkuchen kruidenmengsel
Old Bay kruidenmix
Pompoentaart kruidenmix
Portugese piri-piri kruidenmix
Provençaalse kruidenmix
Ranch kruidenmix
Rode currypasta
Rotisserie kruidenmix
Salsa arriera
Sambal oelek
Shoarmakruiden
Speculaaskruiden
Steakkruidenmix (uit Montreal)
Taco kruidenmix
Tandoori masala kruidenmix
Turkse Köfte kruidenmix
Uienzout
Viskruidenmix
Zevenkruidenmengsel