Groentegerechten

Aardappelbhajia’s
Aardappelen met saffraan
Aardappelschotel Guignol
Aardappelomelet met rozemarijn
Appelmoes
Bietjes met sinaasappel en amandelschaafjes
Bloemkool Balti
Bloemkool met geraspte gember
Chakchouka
Chinese-Hollandse sperziebonen
Doperwten op een Franse manier gemaakt
Geglaceerde worteltjes uit de oven met honing en citroen
Gegratineerde venkel
Gegrilde wintergroenten met kaas
Gekookte asperges met Hollandaise of Hollandse saus
Gerookte aubergine met een dressing van bosuitjes en chilipepers
Geroosterde paddestoelen met olie en pijnboompitten
Gesmoorde prei
Gesmoorde witlof
Gestoofde bleekselderij
Gestoofde groenten uit de oven
Gestoofde rodekool met appel en gember
Gestoofde sperziebonen
Gratin van broccoli
Groentecurry uit Birma
Groentegerecht met witlof, wortels en bosuitjes
Groenteschotel met aardperen
Groentenpilaf
Hollandse garam masala groenteprutje
Homemade patat – frites
Kerrie-groenteschotel
Kikkererwten groenten curry
Knolselderij-aardappelpuree
Licht pittige zoete aardappelen
Masala aardappelpuree
Meiknollen of rapen uit de oven
Okra met gehakte ui
Pastinaak rösti
Peren in rode wijn
Pittige auberginepuree
Pittige gebakken winterwortels met sjalotjes
Pittige groentekerrie
Peultjes met halloumi en tomaten en dille
Pompoenstoofpot
Roergebakken champignons
Sajoer taugé
Sambal Goreng Boentjis
Sambal Goreng Boontjes
Sambal prei
Schorseneren met bechamelsaus
Sperziebonenprutje
Spinazie met ei (en andere diverse groenten)
Spruiten met balsamico-azijn en honing
Spruiten met mosterdboter
Stoofschotel met gemengde groenten
Stoofpot met seizoensgroenten en linzen
Toemis Katjang
Witlofstamppot met brie en amandel
Wortelkroketten
Venkel met sinaasappel
Venkel-tomatenovenschotel met kerriesaus
Zoete aardappelgerecht met champignons, doperwten, bosuitjes en tandoorikruiden
Zoetzure groene paprika’s