Rabarber-fool

Dit lijkt net vlaflip, maar het is het niet. Dit is rabarmoes met (soja)vanillevla. De mensen die gewoon lactose kunnen eten, kunnen gewone vanillevla gebruiken. Ik het het gemaakt met sojavanillevla. Het toetje moet goed koud zijn voordat je het gaat eten. Het is friszurig en zoet van smaak. Het smaakt erg lekker.

voor 4 personen

Ingrediënten:
500 gram rabarber;
60 gram suiker;
½ liter (soja) vanillevla.

Voorbereidingstijd: 10 minuten
Bereidingstijd: 20 minuten
Verder nog nodig: pan, 4 glazen

Bereiding:
Maak de rabarber schoon en snijd ze in stukjes van 3-4 cm.
Kook de rabarber in 20 minuten tot moes.
Laat de rabarbermoes afkoelen en schep het dan luchtig door de vanillevla.
Schep de rabarber-fool in de glazen en zet deze voor minstens 4 uur in de koelkast.
Serveer het nagerecht zeer koud
Bron: aangepast recept

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.