Mango munt lassi

Mango munt lassi is een heerlijke, frisse yoghurtdrank. Ideaal voor de warme dagen, maar uiteraard ook geschikt voor het hele jaar om te drinken.
Ik heb in dit recept lactosevrije yoghurt en melk gebruikt. Als je geen lactose-intolerantie hebt, gebruik dan de gewone yoghurt en melk.
Een simpel recept om te maken, maar superlekker.

voor 4 personen

Ingrediënten:
300 ml lactosevrije yoghurt
300 ml lactosevrije melk
6 ijsklontjes
6 eetlepels gembersiroop
1 rijpe mango, geschild en in stukjes gesneden
12 muntblaadjes, gewassen en uitgelekt
mespuntje zout

Voorbereidingstijd: 5 minuten
Bereidingstijd: 2 minuten
Verder nog nodig: blender

Bereiding:
Schil de mango en snijd hem in stukjes.
Doe de yoghurt en de melk in de blender.
Voeg de ijklontjes, muntblaadjes, gembersiroop en het mespuntje zout erbij en pureer alles tot
een gladde mengsel.
Schenk de lassi over in glazen en serveer het direct.
Bron: aangepast recept – © www.glutenvrijkookhoekje.nl

Print Friendly, PDF & Email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.