Kokosdessert

Kokosdessert is een lekker toetje. Ik heb het ook met blauwe bosbessen gemaakt, dat zie je op de rechte foto. Heb je een notenallergie, dan gebruik je uiteraard geen amandel-extract of essence. Overigens lijkt kokosdessert op een kokosflan.

voor 4 personen

Ingrediënten:
200 ml kokosmelk
snufje zout
1 theelepeltje vanille-extract of amandel-extract.
40 gram suiker
2 eieren

Voorbereiding:  minuten
Bereiding:
Verder nog nodig:

Bereidingstijd:
Meng de kokosmelk, het snufje zout, het vanille-extract en de suiker.
Voeg de eieren toe en roer alles goed door elkaar.
Verdeel het mengsel over 2 ovenschaaltjes.

Warm toetje:
Bak het mengsel 20 minuten in de oven op 180 graden.
Koud serveren.
Bron: eigen recept

Tip:  Ook lekker om vooraf wat vruchten of stukjes noten er door heen te doen.

Print Friendly, PDF & Email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.