Kokosdessert is een lekker toetje. Ik heb het ook met blauwe bosbessen gemaakt, dat zie je op de rechte foto. Heb je een notenallergie, dan gebruik je uiteraard geen amandel-extract of essence. Overigens lijkt kokosdessert op een kokosflan.
voor 4 personen
Ingrediënten:
200 ml kokosmelk
snufje zout
1 theelepeltje vanille-extract of amandel-extract.
40 gram suiker
2 eieren
Voorbereiding: minuten
Bereiding:
Verder nog nodig:
Bereidingstijd:
Meng de kokosmelk, het snufje zout, het vanille-extract en de suiker.
Voeg de eieren toe en roer alles goed door elkaar.
Verdeel het mengsel over 2 ovenschaaltjes.
Warm toetje:
Bak het mengsel 20 minuten in de oven op 180 graden.
Koud serveren.
Bron: eigen recept – © www.glutenvrijkookhoekje.nl
Tip: Ook lekker om vooraf wat vruchten of stukjes noten er door heen te doen.