Glutenvrij verrassingspakket

Op facebook, Instagram en Twitter had ik het al laten zien, maar vanwege de familie-omstandigheden waardoor ik de laatste tijd erg weinig tijd heb om te koken of om bezig te zijn op mijn site. Op facebook, Instagram en twitter gaat dat een stuk makkelijker. Vandaag dan wel even tijd (of speciaal tijd gemaakt).

Op facebook had ik het volgende geschreven: ‘Verleden jaar kreeg ik een mailtje waarin ze mijn adres vroegen omdat ze een glutenvrij pakket met nieuwe producten op wilde sturen. Dat is altijd leuk, dus gedaan. Ondertussen was ik het al helemaal vergeten.
Eigenlijk verwachte ik vandaag een pakketje van Lidl, dus toen de bel ging wist ik natuurlijk direct dat het van Lidl was. Dus niet. 🙄
De doos was best zwaar en dat vond ik eigenlijk al vreemd, want ik had geen zwaar spul besteld. Toen ik de doos open had gemaakt had ik al op het etiket de naam van mijn site gezien. Geen Lidl dus, maar wat dan wel?
Een doos met een hele grote verrassing erin. Muesli, granola, repen en noedels, biologische yoghurt en nog veel meer (zie foto). Wauw, echt leuk!’

Wat zat er allemaal in de doos. Op de foto hierboven zie je het wel, maar ik heb het ook even netjes in een rijtje gezet:

  • Vijf verschillende soorten noedels van King Soba (klik);
  • Verschillende soorten repen en twee soorten muesli’s van Eat Natural (klik);
  • Crackers van Mister Free’d (klik);
  • Muesli van Verival (klik);
  • Twee soorten (half en volle) biologische yoghurt van Den Eelder te Well (klik).

Binnenkort ga ik per soort een review geven over deze producten. Morgen komt in ieder geval mijn eerste review. 😉

Print Friendly, PDF & Email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.