De noedels van King Soba

Ik had al in dit bericht (klik) aangegeven dat ik per soort mijn review zou geven.

Ik ben weg van deze noedels, maar ik ben dan ook echt een noedelmens. Mijn man is dat minder, hij is een rijstmens. De noedels van King Soba (klik) zijn tegenwoordig gewoon in de supermarkten te koop. In ieder geval bij AH en ook nog in mijn woonplaats. 😀

De noedels zijn geschikt voor veganisten, vegetariërs. Ze zijn glutenvrij, biologisch en fair trade. Behalve dat vinden wij ze ook een handige maat hebben. Sommige noedels zijn zo lang, dat je ze doormidden moet breken. Dat is bij deze noedels niet nodig. Ze zijn precies goed qua maat en de noedels zijn ook nog binnen vijf minuten gaar gekookt. Dat is ook wel handig als je trek hebt.

We hebben de boekweit met Quinoa gegeten (zie onderstaande foto). We hebben het simpel gehouden: een Chinees groentepakket, wat sambal, gembersiroop, glutenvrij sojasaus en ik had er nog wat kippengehakt erbij. Verder nog een gebakken eitje erbij en klaar was de maaltijd. Het smaakte erg lekker.

Conclusie: Ik ga deze noedels zeker vaker kopen. Qua lengte vind ik ze handig, ze smaken goed en zijn snel gekookt. Je kunt met deze noedels ook goed variëren bij recepten.

Print Friendly, PDF & Email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.