Citroenglazuur

Dit had ik nodig voor de citroenmuffins. Dit is een simpel en snelle manier om glazuur te maken. Wel moet je er voorop passen dat je iets te veel citroensap hebt, dan wordt de glazuur te nat en te doorzichtig. Een lekkere zoetzure combinatie met een muffin.

voor 12 stuks of 1 cake

Ingrediënten:
200 gram poedersuiker
1 niet al te grote citroen, uitgeperst

Voorbereidingstijd: 2 minuten
Bereidingstijd: 5 minuten
Rusttijd: 1 uur
Verder nog nodig: kom

Bereiding:
Doe de poedersuiker en het citroensap in een kom en roer totdat er een dik vloeibaar papje is ontstaan.
Schenk of smeer het glazuur over muffins of een cake heen.
Laat de glazuur hard worden in een uur tijd.
Bron: eigen recept

Print Friendly, PDF & Email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.